Real Kuljetuspalvelu Oy

Real-kuljetuspalvelu on 2018 perustettu perheyritys. Alunperin toiminimellä käynnistynyt toiminta siirtyi 2020 vuoden alussa osakeyhtiöksi ja näin Rebin Rashidin (TJ) johtama yhtiö sai alkunsa. Vanhimman veljen Rebin Rashidin lisäksi taustalla toimivat kaksi nuorempaa veljeä, jotka omaavat pitkän kokemuksen kuljettamisesta ja logistiikasta.


Meidän ehdottomiin vahvuuksiin kuuluu yrityksen johtohahmojen valmius toimia aina ruohonjuuri tasolla saakka.
Toiminta käynnistyi aluksi yhden auton mattopalveluna, jossa käytiin vaihtamassa puhtaat tekstiilimatot likaisten tilalle liikkeisiin ja toimitiloihin 5 päivänä viikossa. Toiminta kasvoi nopeasti ja tasaisesti. Nyt 3,5v myöhemmin Real-Kuljetuspalvelu on toimittanut niin virvoitusjuomia, leipomon tuotteita, tekstiilejä kuin myös paketteja asiakkaille aina kotiovelle asti. Yritykset joiden kanssa olemme toimineet ovat poikkeuksetta laajentaneet toimintaansa meidän kanssa.

Jos arvostat läpinäkyvää, vaivattomaa ja ammattitaitoista yhteistyötä, niin Real-kuljetuspalvelun puoleen kannattaa kääntyä. Emme pysty hokkuspokkus temppuja tekemään, mutta kuljetamme teidän rahtinne paikasta A paikkaan B sovitussa ajassa takuuvarmasti ja aina kilpailukykyisellä hinnalla, oli kyseessä sitten vaikka lyhyemmät ja pienet kertaluonteiset keikat, tai sitten pidemmät ja vakituiset sopimusreittiajot.


Kalusto muodostuu pienistä pakettiautoista aina isompiin pakettiautoihin sekä kuorma-autoihin.
Lämpöhallittuihin kuljetuksiin löytyy myös vaadittava kalusto.

About the Author

Rekan Rashidi